🎃 Betreed de duisternis op De Waarbeek lost in the park – een verhaal dat je tot diep in de nacht zal achtervolgen! 🎃

Normaal gesproken sluit De Waarbeek haar poorten om 17:00 uur, maar dit keer openen we de deuren tot 21:00 uur, zodat je een onvergetelijke avond vol spanning en schrik kunt beleven. Dit is je kans om het park in een heel ander licht te zien, wanneer de nacht valt en de ware angst ontwaakt.

Tijdens je bezoek aan het park zullen niet alle attracties geopend zijn, maar maak je geen zorgen, want we hebben een speciaal all-inclusive assortiment samengesteld om ervoor te zorgen dat je niets tekortkomt. Je zult worden ondergedompeld in een wereld vol angstaanjagende attracties, spookachtige entertainment en huiveringwekkende verrassingen.

Op zaterdag 14 oktober, zaterdag 21 oktober, woensdag 25 oktober en zaterdag 28 oktober, van 17:00 uur tot 21:00 uur, zal De Waarbeek getransformeerd worden tot een ware nachtmerrie. Tijdens deze speciale avonden krijg je de kans om te ervaren hoe het voelt om echt bang te zijn, om op het randje van je stoel te zitten en je hartslag te voelen versnellen.

Onze lost in the park is een meesterwerk van horror, met donkere doolhoven die je ziel binnendringen en je diepste angsten tot leven brengen. Je zult schrikken van griezelige wezens die op de loer liggen en elke stap die je zet zal je bloed doen stollen. Maar wees gerust, je zult niet alleen zijn. Breng je vrienden mee en trotseer samen de duisternis, want soms is de grootste angst om alleen te zijn.

Reserveer snel je tickets! Op is helaas ook echt op!

(Onze spookhuizen zijn geschikt voor mensen vanaf 12 jaar. Voor degenen die 14 jaar en jonger zijn, is het verplicht om minimaal één begeleider van 18 jaar mee te nemen in het groepje. In bijzondere gevallen vraag het personeel)