Aanmelden als vrijwilliger.

πŸ‘» Ben jij klaar om mensen de stuipen op het lijf te jagen? Schrik je niet terug van het verkleden als een angstaanjagend wezen? Dan is het tijd om je aan te melden als vrijwilliger voor “Lost in the Park”! πŸ‘»

Bij “Lost in the Park” krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een angstaanjagende en onvergetelijke ervaring voor bezoekers van De Waarbeek. Als vrijwilliger speel je een cruciale rol bij het creΓ«ren van een enge en mysterieuze sfeer die de gasten op het puntje van hun stoel zal houden.

Je wordt getransformeerd in een angstaanjagend wezen en zult door de donkere hoeken van het park dwalen, op zoek naar nietsvermoedende slachtoffers om de ultieme schrikreactie te veroorzaken. Met je enge kostuum, make-up en acteertalent breng je de nachtmerries van de bezoekers tot leven.

Als vrijwilliger voor “Lost in the Park” zul je deel uitmaken van een hecht team van angstaanjagende acteurs en actrices. Samen zorgen jullie voor een onvergetelijke ervaring en laten jullie de bezoekers huiveren van angst en opwinding. Je zult zien hoe hun hartslag versnelt en hun adrenaline stijgt terwijl ze proberen te ontsnappen aan de gruwelen van het park.

Maar pas op, want hoewel je misschien de bezoekers de stuipen op het lijf jaagt, zul je ook zelf genieten van een ongelooflijk leuke tijd. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, je acteervaardigheden te verbeteren en een waardevolle ervaring op te doen in de wereld van entertainment en horror.

Ben je nog niet een ervaren acteur, maar lijkt het je leuk om een acteur te worden? Wij leiden je graag op! Bij “Lost in the Park” krijg je de mogelijkheid tot diverse trainingen om je acteervaardigheden te ontwikkelen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, we zorgen ervoor dat je klaar bent om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

Maak je geen zorgen als je nog geen angstaanjagende kleding hebt, want wij zorgen daarvoor. Je krijgt een enge kostuum en professionele make-up om je transformatie compleet te maken. Zo kun je je volledig onderdompelen in je angstaanjagende personage en de gasten van De Waarbeek de ultieme schrikreactie bezorgen.

Dus, als je klaar bent om je onder te dompelen in de duisternis en de angst van anderen te beheersen, wacht dan niet langer en meld je vandaag nog aan als vrijwilliger voor “Lost in the Park”! Samen zorgen we voor een avond vol huiveringwekkende herinneringen die niemand snel zal vergeten.

Let op: Als vrijwilliger moet je 18 jaar of ouder zijn en beschikbaar zijn tijdens de specifieke evenementdata. Durf jij de uitdaging aan?

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 12 tot 99.
Beschikbaarheid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.