🎃 Koop nu je tickets voor het ultieme angstaanjagende avontuur in De Waarbeek lost in the park! 🎃

Betreed een wereld vol duisternis, waar je diepste angsten werkelijkheid worden en je hartslag in je keel bonst. Durf jij het aan?

Kom in de angstaanjagende wereld van De Waarbeek en bereid je voor op een onvergetelijke horrorervaring. Ons team van meesterlijke engegenieën heeft een angstaanjagend meesterwerk gecreëerd dat je zintuigen zal prikkelen en je nachtmerries tot leven zal brengen.

Je zult door donkere doolhoven dwalen, waar elke hoek een nieuwe schrik en sensatie brengt. Spookachtige wezens zullen je pad kruisen, en met elke stap zul je de spanning voelen toenemen. De Scarezone is ontworpen om je op het puntje van je stoel te houden, vol adrenaline en met je haren recht overeind.

Of je nu een doorgewinterde horrorliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en opwindende ervaring, dit evenement is voor jou. Verzamel je moed, roep je vrienden bijeen en stap de duisternis in. Maar pas op, want in de lost in the park is niets wat het lijkt en ontsnappen is moeilijker dan je denkt.

Wacht niet langer, want tickets voor De Waarbeek lost in the park zijn nu verkrijgbaar! Wees er snel bij, want het aantal tickets is beperkt en de vraag is groot. Koop je tickets vandaag nog en bereid je voor op een nacht vol huiveringwekkende herinneringen.

Durf jij het aan? We zien je bij lost in the park van De Waarbeek, waar angst wacht om je de stuipen op het lijf te jagen. Grijp deze kans om een angstaanjagende en onvergetelijke ervaring te beleven!

Let op: dit evenement is alleen geschikt voor personen van 12 jaar en ouder.